Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uudet automallit 2016

Uudet automallit 2016

  • tehnyt

Uudet automallit 2016 - Mercedes E-sarja

Uudet automallit 2016 tarjoavat montakin mielenkiintoista uutta tulokasta. Sähköautot kehittyvät koko ajan, ja markkinoille tulee jatkuvasti tehokkaampia ja taloudellisempia malleja. Audin uusi sähkömalli on mielenkiintoinen uutuus, mutta jää silti vielä monessa jälkeen sähköautojen kruunaamattomalle kuninkaalle, Teslalle. Harvoja Teslan haastajia saadaan vielä odotella, mutta konseptipuolelta löytyy jo ehdokkaita.

Miten esimerkiksi mahtaa edetä suomalainen ihmelapsi, peräti megawatin Toroidion? Tuleeko siitä uusi superauto maailman kärkijoukkoon vai loppuuko projektista virta ennen aikojaan? Entä sitten uudet automallit 2016 perinteisemmällä polttomoottoritekniikalla? Paljon palstatilaa on saanut Mercedeksen uusi E-sarja, auto joka on ominaisuuksiltaan hyvin pitkälle viety. Automaattinen kaistanvaihto, edellä ajavan auton seuraaminen sujuvasti liikenteessä, parkkimahdollisuus auton ulkopuolelta kännykän liittymällä…

Monta hienoa ominaisuutta, jotka ovat jo tuotannossa ja toimiviksi todettuja, eikä vasta konsepteja. Ajavathan Googlen autot Amerikassa itsenäisesti, mutta sellaista ei voi vielä ostaa kaupasta. Mercedeksen voi, ja toiminnot lienevät lähimpänä itsellistä ajamista – Teslaa lukuun ottamatta. On muuten mielenkiintoista, miten kankeaksi ja nihkeäksi tunnettu Suomi on vastannut automaattiseen ajamiseen: Trafin mukaan itseajavat autot ovat tervetulleita Suomeen, ja laki huomioi jo nyt vastuukysymyksiä automaattisesta pysäköimisestä. Kuljettaja on vastuussa, vaikka ei autossa olisikaan.