Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Kesäautoa etsimässä

Kesäautoa etsimässä

  • tehnyt

Varmasti aika monelle iskee kevään korvilla jonkunnäköinen autokuume ja aletaankin selailemaan kuumeisesti erilaisia myynti-ilmoituksia. Kesällähän olisi aika makeaa ajella vaikkapa tyylikkäällä avoautolla! Sellaisiahan saa jo ihan suhteellisen halvallakin, riippuu tietenkin minkälaisen haluaa. Nettiauto on pullollaan vaikka minkänäköistä autoa ja sitä tuleekin selailtua usein ihan vain huvin vuoksi.

Mietitään kuitenkin avoauton pitoa suomessa, talvellakin sellaisella voi ajaa ainakin jos autosta löytyy kova katto. Rättikatto taas on vähän viileä talvella. Suurin osa ostaa kuitenkin avoauton juuri nimenomaan kesäautoksi joka talven seisoo tallissa. Entäs sitten nämä suomen kelit, kesä on suhteellisen lyhyt, ja joinain kesinä sataa vettä niin ettei kehtaa montaa kertaa katto auki edes missään ajaa. Parhaimmillaan kun on jotain virityksiä jossa ei edes kattoa saa paikoillen, ajele sellaisella sitten vesisateen yllättäessä! Sitäpaitsi, useampi ajaa kesäisin ennemmin moottoripyörällä kuin autolla ja onhan siinä ihan oma fiiliksensä tietenkin.

Omalta kohdalta ajattelin että onko kuitenkaan järki ostos ja tuleeko loppujen lopuksi hirveästi ajeltua. Siinä vaiheessa harmittaa jos on ostanut avoauton ja syksyllä huomaatkin että olet vain muutamalla sunnuntai-ajelulla tällä autolla käynyt. Tässä kuitenkin jotain josta voi talven kylminä iltoina haaveilla Chevrolet Corvette.

 

kaara