Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi

Blogi

Uuden auton katsastus

Uuden auton katsastus

  • tehnyt

Milloin uuden auton katsastus tulee hoitaa uuden katsastuslain mukaan? Tutustu neuvoihin täällä ja katsasta autosi ajoissa.

Volkswagen Beetle

Volkswagen Beetle

  • tehnyt

Legendaarista Kuplaa muistuttava Volkswagen Beetle on hauska klassikkoauto. Tutustu tarkemmin automalliin ja sen edeltäjiin!

paras automerkki

Mikä on paras automerkki kaikista?

  • tehnyt

Jokaisella on varmaan mielessään, se oma paras automerkki. Mikä mahtaa olla maailman myydyin auto ja onko se sama kuin sinun suosikkisi?

Klassikkoauton etuvalot

Klassikkoautojen huumaa

  • tehnyt

Useimmat suomalaiset autoharrastajat haaveilevat klassikkoauton omistamisesta. Vaikka klassikkoautojen hinta on melko korkealla, voi se olla hyvä sijoitus. Ennen auton hankintaa kannattaa kuitenkin miettiä riittävätkö omat rahat myös auton ylläpitoon. Jotta auton arvo nousisi tai se ainakin säilyttäisi arvonsa, tulee siitä pitää hyvää huolta. Sateet, auringonpaiste ja talvinen sää ovat uhkia auton ulkopinnoille sekä muille herkille… Lue lisää »Klassikkoautojen huumaa

Naiset katsovat karttaa puhelimen navigaattorista

Navigaattori vai puhelin?

  • tehnyt

Kaikki paljon autoilevat tietävät, että reitti määränpäähän ei aina löydy kovin helposti. Sen vuoksi voikin tarvita avustusta. Autoilijat jakautuvat kahteen kategoriaan tässä asiassa. Toiset nimittäin käyttävät perinteisiä navigaattoreita, jotka joudutaan päivittämään säännöllisin väliajoin. Nykyaikaisempi käytäntö taas on käyttää puhelinta, sillä puhelimeen on saatavilla monenlaisia karttasovelluksia. Kumpaa sinä käytät mieluummin? Jos puhelinta käyttää myös navigaattorina, on… Lue lisää »Navigaattori vai puhelin?

Isä asettaa lasta istuimeen turvallisesti

Autoharrastus yhdistää koko perheen

  • tehnyt

Autoharrastus on mukavaa ja sen parista voi löytää samanhenkisiä ystäviä. Suomessa järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja kilpailuja autoharrastuksen parissa viihtyville. Autoharrastus voi merkitä monia eri asioita, kuten ajelua, autojen keräilyä, auton kunnostusta tai tuunausta. Alan harrastajia löytyy paljon ja varsinkin kesäisin on mukavaa ottaa vaikka koko perhe mukaan iloisiin bensantuoksuisiin tapahtumiin.

Mies korjaa autoa

Auton keväthuolto edessä

  • tehnyt

Olen tähän mennessä hoitanut auton keväthuollot itse, mutta nyt Audin hankittuani, päätin jättää sen ammattilaisten tehtäväksi. Tällä kertaa aion tarkistuttaa myös ilmastoinnin toimivuuden, sillä haaveissa olisi ajella Audilla myös kuumina kesäpäivinä. Vaikka Mazda MX5 koristaa vielä autotalliani ja on toiminut täysin moitteettomasti aiempina kesinä, on mielestäni nykyisessä Audissani vähän enemmän vetovoimaa.

Mies lämmittää ruokaa kesken auton korjauksen

Kiireisen autoharrastajan ystävä keittiössä

  • tehnyt

Autoharrastaja viettää usein iltoja ja viikonloppuja autotallilla, korjaten autoja ja viettäen aikaa saman kiinnostuksenkohteen omaavien ihmisten kanssa. Välillä viikonloppuna aika saattaa vierähtää myös autokisoissa tai vaikkapa rallissa. Vapaa-aika onkin nykyaikana kortilla, eikä tuntikausien viettäminen keittiössä yleensä ole ensimmäisenä mielessä, kun vapaa-aikaa on. Usein turvaudutaan epäterveellisiin mikroaterioihin tai pikaruokaan, mutta niillekin on olemassa kätevä vaihtoehto, nimittäin… Lue lisää »Kiireisen autoharrastajan ystävä keittiössä

Audi TT kokeilussa

  • tehnyt

Lumen tullessa päätin jättää autotalliini Mazda MX5:n ja etsiä itselleni käytännöllisen talviauton. Kriteerinä olivat hyvä käyttöauto, pieni kulutus sekä hyvä talviajettavuus. Audi TT vastasi kaikkia kriteerejä. Sen vuoksi päätin ottaa kyseisen auton koeajoon ja siitähän se sitten lähti. Ihastuin autoon ja nyt sellainen komistaakin myös minun autotalliani. En voisi olla enemmän tyytyväinen.