Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Autojen etsintää

Autojen etsintää

  • tehnyt

Harrastelijat tietävät että osa jännityksestä tulee jo auton etsimisestä. Nykyaikana voi viettää tuntikausia netissä autoja etsien ja selaillen.

Paljon löytyy erilaisia foorumeita joissa etsitään ja myydään erilaisia autoja. Myös vaikkapa nettiauto on oiva paikka josta löytyy paljon autoja, uusia sekä vanhoja. Nettiautosta löytyy myös kaikki autoliikkeet ja niissä myynnissä olevat autot. Autoliikkeistäkin voi joskus tehdä hienoja löytöjä kun vain sattuu sellainen kohdalle osumaan. Ja autoliikkeestä ostettu auto on aina riskittömämpi kuin yksityiseltä ostettu.

Tottakai hakua voi myös laajentaa suomen ulkopuolelle ja käydä autonhakureissulla vaikka vähän kauempanakin jos sattuu joku oikein mielenkiintoinen yksilö jostain löytymään. Näin voi vaikka yhdistää lomareissun ja auton haun.

Harrastelijoilla on usein tiiviit yhteisöt joten foorumeilla ja muilla sivuilla apuakin löytyy oikein hyvin aina kun sitä tarvitsee vaikkapa varaosien etsintään tai muihin ongelmiin. Erilaisia miittejä järjestetään myös paljon pitkin vuotta.

Ja tosiaan kun netti on niin nykypäivää, kannattaa myös liittyä ihan ulkomaisillekin foorumeille ja laajentaa suomen rajojen ulkopuolelle. Maailmasta löytyy paljon autoharrastajia ihan joka kolkasta.

 

vanhaa